01.10.2015

Taaleritehtaan tuulirahasto Tuulitehdas I Ky on 1.10.2015 toteuttanut Honkajoella sijaitsevan tuulipuiston myynnin Goodyields Capital GmbH:n ja Access Capital Partnersin hallinnoimille yhtiöille 22.9.2015 julkaistun pörssitiedotteen mukaisesti.


Lisätietoja:


Karri Haaparinne

toimitusjohtaja

Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy

puh. 040 5190441

Taaleritehdas lyhyesti


Taaleritehdas on ryhmä, joka on listattu First North Finland- markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleritehdas-konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta, Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä, Taaleritehtaan Pääomarahastot-konsernista sekä Taaleritehtaan sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oy, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Ryhmässä on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa.

Taaleritehtaalla on hallinnoitavia varoja 3,9 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 3.300 kesäkuun 2015 lopussa. Koko ryhmän asiakasmäärä on suoraan ja välillisesti 27 900 asiakkuutta. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.


Lisätietoa yrityksestämme: www.taaleritehdas.fi

Taaleritehdas myös Twitterissä.

« Takaisin: Tiedotteet

Seuraava
Taneli Hassinen Taaleritehtaan viestintäjohtajaksi