Taaleri on erikoistunut arvo- ja pienyhtiösijoituksiin ja meillä on huipputiimi tekemässä myös energia- ja kiinteistösijoituksia.

Tutustu siihen, miten sijoitamme ja millaisia sijoituskohteita tarjoamme ja valitse yksityispankkiirisi avulla tai itsenäisesti sinulle sopivimmat sijoituskohteet.

Konsultatiivinen varainhoito henkilökohtaisena palveluna

Henkilökohtainen yksityispankkiirisi auttaa sinua valitsemaan sopivimmat sijoituskohteet varallisuutesi hoitoon. Sijoituspäätökset teet kuitenkin aina itse. Saat käyttöösi kattavat ja monipuoliset raportointityökalumme. Taalerin asiakastilaisuuksissa kuulet uusista sijoitusmahdollisuuksista ja markkinan uusimmista käänteistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Konsultatiivinen arvopaperikaupankäynti

Taaleri Arvopaperivälitys vastaa Taalerin asiakkaiden osake-, ETF-, JVK- ja valuuttakaupankäynnistä sekä tarjoaa Taalerin kokeneiden salkunhoitajien ja meklarien näkemyksen parhaista sijoituskohteista näissä luokissa. Aktiivisesti markkinoita seuraavalle sijoittajalle meklarimme kommunikoivat Taalerin suosituksia ja toimivat sparrauskumppanina sijoituskohteiden valinnassa. Sinua palvelee erittäin kokenut tiimi, jolla on yhteensä vuosikymmenien kokemus kaupankäynnistä. 

Palvelu on tarkoitettu niille, joiden sijoitusvarallisuus on yli 500 000 euroa.

Jätä yhteydenottopyyntö

taalerin impakti-palvelu aukeaa syksyllä

Palvelussa voit itse valita riskitasosi ja vaikuttaa salkkusi sisältöön. Hoidat varainhoitosalkkuasi itsenäisesti. Palvelussa voit myös valita, kuinka suuren painon haluat salkussasi antaa mm. vaikuttaville sijoituksille.

Taalerin Impakti-palvelun minimisijoitus on 1000 euroa.

Haluatko kokeilla palvelua ensimmäisenä?

Jätä sähköpostiosoitteesi

Rahastomme Nordnetissä

Jo sadan euron minimisijoituksella voit ostaa rahastojamme Nordnetistä.

Lue lisää