Täyden valtakirjan varainhoidossa annat Taalerille oikeuden sijoittaa varallisuuttasi ja tehdä muita sen hoitoon liittyviä toimia.

Sijoituspäätökset perustuvat sinun yksilöllisiin tavoitteisiisi ja siihen, kuinka paljon riskiä olet valmis kantamaan. Täyden valtakirjan varainhoito sopii sinulle, joka arvostat sijoittamisen vaivattomuutta etkä itse halua aktiivisesti osallistua sijoituspäätöksiin.

Varainhoito henkilökohtaisena palveluna

Oma henkilökohtainen yksityispankkiirisi auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman tavan sijoittaa ja on käytettävissäsi kaikissa varallisuutesi hoitoon liittyvissä asioissa. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa hän räätälöi sinulle tavoitteidesi mukaisen sijoitussalkun ja käy vuosittain henkilökohtaisesti kanssasi läpi sen kehityksen. Saat käyttöösi kattavat ja monipuoliset raportointityökalumme. Taalerin asiakastilaisuuksissa kuulet uusista sijoitusmahdollisuuksista ja markkinan uusimmista käänteistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

TaaleriN impakti-palvelu aukeaa syksyllä

Taalerin Impakti-palvelu on kustannustehokas, hajautettu sijoitusratkaisu sinulle, joka arvostat sijoittamisen helppoutta. Salkun rakentamisessa hyödynnämme monipuolisesti eri omaisuuslajeja. Saamasi tuoton lisäksi voit sijoittamalla vähentää hiilidioksidipäästöjäsi.

Taalerin Impakti-palvelun minimisijoitus on 1000 euroa.

Haluatko kokeilla palvelua ensimmäisenä?

Jätä sähköpostiosoitteesi