Oma henkilökohtainen yksityispankkiirisi auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman tavan sijoittaa ja on käytettävissäsi kaikissa varallisuutesi hoitoon liittyvissä asioissa.

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa hän räätälöi sinulle tavoitteidesi mukaisen sijoitussalkun ja käy henkilökohtaisesti kanssasi läpi sen kehityksen. Saat käyttöösi kattavat ja monipuoliset raportointityökalumme. Taalerin asiakastilaisuuksissa kuulet uusista sijoitusmahdollisuuksista ja markkinan uusimmista käänteistä. 

täyden valtakirjan varainhoito

Täyden valtakirjan varainhoidossa annat Taalerille oikeuden sijoittaa varallisuuttasi ja tehdä muita sen hoitoon liittyviä toimia.Sijoituspäätökset perustuvat sinun yksilöllisiin tavoitteisiisi ja siihen, kuinka paljon riskiä olet valmis kantamaan.

Täyden valtakirjan varainhoito sopii sinulle, joka arvostat sijoittamisen vaivattomuutta etkä itse halua aktiivisesti osallistua sijoituspäätöksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Konsultatiivinen varainhoito

Henkilökohtainen yksityispankkiirisi auttaa sinua valitsemaan sopivimmat sijoituskohteet varallisuutesi hoitoon. Sijoituspäätökset teet kuitenkin aina itse. Saat käyttöösi kattavat ja monipuoliset raportointityökalumme. 

Tutustu siihen, miten sijoitamme ja millaisia sijoituskohteita tarjoamme ja valitse yksityispankkiirisi avulla tai itsenäisesti sinulle sopivimmat sijoituskohteet.

Jätä yhteydenottopyyntö

Konsultatiivinen arvopaperikaupankäynti

Taaleri Arvopaperivälitys vastaa Taalerin asiakkaiden osake-, ETF-, JVK- ja valuuttakaupankäynnistä sekä tarjoaa Taalerin kokeneiden salkunhoitajien ja meklarien näkemyksen parhaista sijoituskohteista näissä luokissa. Aktiivisesti markkinoita seuraavalle sijoittajalle meklarimme kommunikoivat Taalerin suosituksia ja toimivat sparrauskumppanina sijoituskohteiden valinnassa. Sinua palvelee erittäin kokenut tiimi, jolla on yhteensä vuosikymmenien kokemus kaupankäynnistä. 

Jätä yhteydenottopyyntö