Taaleri on merkityksellisen sijoittamisen edelläkävijä.

Toimintaamme on alusta lähtien ohjannut rohkea oman tien kulkeminen sekä ennakkoluuloton uusien sijoitusmahdollisuuksien etsiminen asiakkaillemme.

Taaleri syntyi vuonna 2007 Taaleritehtaan nimellä erilaiseksi varainhoitotaloksi. Tulimme markkinoille keskellä rahoitusalan suurta murrosta, ja jo kahdessa vuodessa hallinnoitava varallisuutemme oli miljardi euroa.

Innovatiiviset pääomarahastot ovat olleet erikoisuutemme jo vuodesta 2009 lähtien. Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa investoineet Suomeen jo yli 1,3 miljardia euroa muun muassa erilaisten kiinteistö-, metsä- ja tuulirahastojemme avulla.

Olemme ETF-sijoittamisen pioneeri Euroopassa. Erityisen paljon kokemusta osaavalla ja monipuolisella sijoitustiimillämme on arvosijoittamisesta sekä sijoituksista uusiutuvaan energiaan ja kiinteistöihin.

Varainhoidon hallinnoitavien varojen kehitys

Tunnusluvut 2020 (2019)

Liikevaihto
46,7 MEUR
(44,5)
Liikevoitto
12,1 MEUR
(11,8)
Asiakkaat
6 000
(5 500)
Hallinnoitavat varat
7,1 mrd EUR
(6,7)
Henkilöstö
118
(116)

Taaleri Varainhoito muodostuu sijoituspalveluyhtiö Taaleri Varainhoito Oy:stä ja sen tytäryhtiöistä sekä Taaleri Pääomarahastot Oy -konsernista ja Taaleri Kapitaali Oy:stä. Taaleri Varainhoito on osa Taaleri-konsernia.

Taaleri Pääomarahastot Oy on kiinteistösijoittamisen ja uusiutuvaan energiaan sijoittamisen ammattilainen, joka on saanut vaihtoehtorahaston hoitajista annetun lain (162/2014) mukaisen toimiluvan Finanssivalvonnalta vuonna 2014. Taaleri Pääomarahastot Oy on Pääomasijoittajat ry:n jäsen, ja noudattaa sen sääntöjä ja suosituksia. Pääomasijoittajien avoimuus- ja läpinäkyvyyssuositusten mukaisesti Taaleri Pääomarahastot Oy:n Vastuullisen sijoittamisen politiikka sekä Arvonmäärityspolitiikka  löytyvät julkisesta dokumenttiarkistostamme. Taaleri Pääomarahastot Oy:n hallinnoimat pääomarahastot ovat osa Taalerin vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden tarjoamaa.